Roima 1

Kausi 2022

Kausi 2022 sujui Roima 1:ltä erinomaisesti. Viidestä ottelusta tuloksena oli neljä voittoa, joista ainut tappio RaVs:in vieraana. RaVs ei lopulta hävinnyt yhtään ottelua ja nousi hienosti 2-divisioonaan. Hieman yllättäen myös selvisi, että lohkokakkoset pääsevät myös karsimaan noususta. Roiman vastustajaksi tuli Mikkelin Tennisseura, joka kuitenkin ilmoitti luovuttavansa karsinnat. Näin ollen kaudella 2023 Roima 1 nähdään 2-divisioonassa! Joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Juha Hepojoki, Kimmo Kuvaja ja Casper Santanen.

Kausi 2021

Kausi 2021 sujui Roima 1:ltä erittäin hyvin, kun joukkue oli lohkossaan kolmas. Erittäin tasaisessa lohkossa LaTe vei voiton 12 pisteellä, RaVs:lla ja Roimalla oli puolestaan 11 pistettä. SaTs jäi kahteen ja NTP puolestaan 0 pisteeseen. Roiman viimeisessä kotiottelussa itse asiassa lohkovoitto ja sitä kautta sarjanousu jäi ainoastaan yhden voitetun tiebraken päähän. Lopulta sarjanousu siis LaTe:lle. Joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Juha Hepojoki ja Kimmo Kuvaja.

Kausi 2020

Kausi 2020 sujui Roiman osalta melko tasapaksusti. Aavistuksen helpottuneessa lohkossa Roima 1 oli lopulta 4. Tappiot tulivat Ravsille, ÅLK:lle ja LaTe:lle ja voitot puolestaan NTP:stä, PT-75:stä ja TaTS 6:sta. Kaikki matsit hoidettiin kolmen miehen voimin eli joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Juha Hepojoki ja Kimmo Kuvaja.

Kausi 2019

Kausi 2019 sujui Roima 1:ltä mukavasti joukkueen ollessa lohkossaan lopulta sijalla 4. Kaudeksi 2019 tehtiin myös pieniä kokoonpanomuutoksia, kun Juha Hepojoki siirtyi Roima 2:sta ykkösjoukkueeseen kakkospelaajaksi. Joukkueessa pelasivat siis Jussi Salomäki, Juha Hepojoki, Kimmo Kuvaja ja Ville Salomäki.

Kausi 2018

Kausi 2018 oli Roima 1:lle vaihteleva. Todella kovassa seitsemän joukkueen lohkossa Roima oli 5. Loppukautta häiritsi erityisesti joukkueen ykköspyssyn, Jussi Salomäen loukkaantuminen, mutta sarjapaikka säilytettiin kuitenkin helposti. Muut joukkueessa pelanneet olivat Ville Salomäki, Kimmo Kuvaja ja Veli-Pekka Virtanen.

Kausi 2017

Kausi 2017 sujui ykkösjoukkueelta kohtuullisesti. Todella kovassa 3-divisioonan lohkossa oli 7 joukkuetta ja Roima 1:n sijoitus oli lopulta 5. Kauden aikana nähtiin myös seuran sisäinen yhteenotto, kun kolmosdivisioonaan noussut Roima 2 haastoi ykkösjoukkueen. Roima 1 vei tällä kertaa voiton puhtaasti 4-0.

Kausi 2016

Kausi 2016 oli Roiman ykkösjoukkueelle haastava, sillä se joutui kivikovaan, 7 joukkueen lohkoon ja jäi lopulta toiseksi viimeiseksi välttäen niukasti putoamisen. Joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Ville Salomäki, Kimmo Kuvaja, Veli-Pekka Virtanen ja Pasi Kauha.

Kausi 2015

Kaudella 2015 ykkösjoukkueessa pelasivat tuttuun tapaan Jussi Salomäki, Pasi Kauha, Kimmo Kuvaja ja Veli-Pekka Virtanen. Ykkösjoukkue pelasi lopulta hyvän kauden tullen divarissaan edellisen vuoden tapaan kolmanneksi.

Kausi 2014

Kaudella 2014 ykkösjoukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Pasi Kauha, Kimmo Kuvaja ja Veli-Pekka Virtanen. Joukkue pelasi hienon kauden tullen divisioonassaan kolmanneksi Seinäjoen viedessä ykköspaikan. Vieraspelit olivat melko kaukana ja joukkueen kausi huipentuikin viikonloppureissuun, jossa kohdattiin Seinäjoki ja Alajärvi.

Kausi 2013

Kaudella 2013 ykkösjoukkueessa pelasivat Jussi Salomäki, Mikko Puoskari sekä Pasi Kauha. Joukkue onnistui melko hyvin tullen divisioonassaan toiseksi TVS 4:n ollessa ykkönen selkeällä erolla.

Kausi 2012

Kaudella 2012 ykkösjoukkueessa pelasivat tuttuun tyyliin Jussi Salomäki, Pasi Kauha sekä Juha Laine. Myös Jarkko Peltoniemi oli joukkueessa mukana varamiehenä.

Kausi 2011

Kausi 2011 oli tähän mennessä sijoituksellisesti paras, kun Roima onnistui voittamaan lohkonsa pelaamalla ainoastaan 3 ottelua. Muiden joukkueiden epäaktiivisuuden turvin Roima pääsi siis aina nousukarsintoihin asti, jossa tuli täpärä tappio paikallisvastustaja Laitila-Tennikselle. Kaudella 2011 joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki ykkösenä, Pasi Kauha kakkosena, Juha Hepojoki ja Casper Santanen kolmosena sekä Juha Laine, joka puolestaan toimi nelurispesialistina.

Nousukarsintojen lopulliset tulokset

Kausi 2010

Kausi 2010 sujui Roimalta mainiosti kun se sijoittui divisioonassaan toiseksi. Kaudeksi 2010 Pasi Kauha nousi B-luokkaan ja nappasi joukkueesta kakkospelaajan paikan. Myös Jussin velipoika Ville kävi kaudella 2010 parissa ottelussa pelaamassa kakkospelaajana.

Kausi 2009

Kausi 2009 päättyi kolmosdivarissa kolmanteen sijaan. Joukkueen koostumus oli sama kuin edellisellä kaudella, tosin parissa pelissä nähtiin vierailevia tähtiä kun Mikael Bergström ja Henri Salo kävivät tuuraamassa Roiman kolmospelaajina.

Kausi 2008

Roiman ns. ykkösjoukkue aloitti taipaleensa nelosdivarista vuonna 2008. Heti ensimmäisellä kaudellaan Roima voitti divisioonansa nousten kolmosdivariin kaudeksi 2009. Vuoden 2008 joukkueessa pelasivat Jussi Salomäki ykköspelaajana, Juha Laine kakkospelaajana ja Pasi kauha kolmosena. Myös Casper Santanen ja Juha Hepojoki pelasivat yhden ottelun mieheen kolmospelaajina.