Roima 2

Kausi 2022

Roima 2:n kausi ei sujunut aivan niin hyvin kuin edelliset kaudet vaan viidestä ottelusta oli tuloksena ainoastaan yksi voitto erittäin tasaisessa sarjassa. Roima 2 oli lopulta kuuden joukkueen sarjassa viidentenä. Joukkueessa pelasivat Riku Laine, Sauli Wagner, Antti Kauppinen ja Markus Laurila.

Kausi 2021

Roima 2:n kausi sujui kohtalaisesti koronan typistämässä sarjassa, jossa otteluita kertyi lopulta vain kolme. Näistä tuloksena oli kaksi tappiota ja yksi voitto. Lopullinen sijoitus lohkossa oli kolmas. Joukkueessa pelasivat Riku Laine, Sauli Wagner ja Antti Kauppinen.

Kausi 2020

Roima 2:n kausi nelosdivisioonassa sujui hienosti, sillä joukkue oli lopulta lohkossaan toinen jääden vain suvereenin ykkösen SaTs 2:n taakse. Joukkueessa pelasivat Juha Laine, Riku Laine, Jarmo Lännistö ja Sauli Wagner.

Kausi 2019

Kausi 2019 sujui Roima 2:lta vaihtelevasti ja lopulta sijoitus kuuden joukkueen lohkossa oli neljäs. Roima 2:ssa tapahtui myös kokoonpanomuutoksia, kun Juha Hepojoki siirtyi ykkösjoukkueeseen ja kakkos- sekä kolmosjoukkue yhdistettiin yhdeksi joukkueeksi. Joukkueessa pelasivat Juha Laine, Riku Laine, Jarmo Lännistö ja Sauli Wagner.

Kausi 2018

Kaudeksi 2018 Roima 2 palasi siis nelosdivisioonaan ja se näkyi myös tuloksissa. Kuudesta sarjaottelusta voitettiin kaikki, yksittäiset 18 ottelua voitettiin myös kaikki ja erätappioitakin tuli vain 1 kappale! Näin ollen lähdettiin nousukarsintaan HTK:ta vastaan, josta kuitenkin tuloksena 0-3 tappio. Roima 2 jatkaa siis nelosdivisioonassa myös kesällä 2019.

Nousukarsinnan tulokset >>

Talvisarjassa puolestaan lähdettiin ensimmäistä kertaa kokeilemaan sarjanousun myötä kolmosdivisioonan tasoa. Kovatasoisessa lohkossa Roima oli lopulta 7. säilyttäen hienosti sarjapaikkansa. Joukkueessa pelasivat Juha Hepojoki, Juha Laine, Kimmo Kuvaja, Riku Laine ja Jarmo Lännistö.

Kausi 2017

Kaudeksi 2017 kakkosjoukkue pääsi kokeilemaan miltä meno maistuu pykälää kovemmassa divisioonassa. Roima 2 joutuikin todella kovaan lohkoon ja tuloksena oli 7 joukkueen lohkossa jumbosija ja putoaminen jälleen nelosdivisioonaan kaudeksi 2018. Kaudella 2018 tavoitellaan jälleen sarjanousua uusin kuvioin.

Talvisarjassa sen sijaan mentiin aivan päinvastaista tahtia, sillä joukkue Juha Hepojoki, Juha Laine ja Riku Laine onnistui klaaraamaan koko sarjan puhtaasti ja peittoamaan nousukarsinnoissa vielä Naantalin Tennis Pokan! Ensi kaudella jatketaan siis talvisarjan osalta kolmosdivisioonassa.

NTP:n raportti nousukarsinnoista >>

Kausi 2016

Kausi 2016 oli kakkosjoukkueelle paras tähän mennessä, sillä kolmikko Juha Hepojoki, Juha Laine ja Riku Laine onnistuivat kauden päätteeksi nousemaan kolmosdivisioonaan! Varsinainen lohkovaihe mentiin ilman tappioita ja näin ollen karsinnoissa vastaan asettui tuttu kilpakumppani Huittisista. Uudessakaupungissa pelattu karsinottelu päättyi lopulta Roiman 3-1 voittoon ja näin ollen nousujuhlat olivat valmiit.

Kausi 2015

Kaudella 2015 Roima 2:ssa pelasivat tutut miehet eli Juha Hepojoki, Juha Laine, Casper Santanen ja Riku Laine. Lisäksi yhdessä ottelussa tuuraajana piipahti Gerald Lee. Edellisenä vuonna karsintoihin asti yltänyt joukkue ei pystynyt aivan samaan, vaan päätyi lopulta jaetulle kakkossijalle Huittisten Tenniksen  ja Naantalin Tennis Pokan kanssa. Sarjavoittoon ja lopulta sarjanousuun asti ylsivät nuorisoporukka Hangosta, jotka olivat vuodessa kehittyneet todella paljon.

Kausi 2014

Kaudella 2014 Roima 2:ssa pelasivat Juha Hepojoki, Juha Laine, loukkaantumisesta palannut Casper Santanen sekä tenniskärpäsen puraisema Riku Laine. Kausi oli erinomainen ja Roima 2 voittikin oman lohkonsa nelosdivisioonassa. Nousukarsinnoissa kohdattiin Hangon tenniskerhon ykkösjoukkue, joka olikin aivan eri tasolla ja nousi ansaitusti kolmosdivisioonaan. Kauden kohokohtana oli myös sarjaottelu Hangon kakkosjoukkuetta vastaan Hangossa, jossa puitteet ovat varmasti Suomen parhaimpia.

Kausi 2013

Kaudeksi 2013 Roima 2:n kokoonpano muuttui taas edellisvuosista jonkun verran. Casper Santanen oli koko kesän poissa tenniskuvioista olkapääleikkauksen vuoksi ja niinpä Juha Laine jätti paikkansa ykkösjoukkueessa. Kaudella 2013 joukkueessa pelasivat siis Juha Hepojoki, Juha Laine ja Juha Hamilas. Kolme Juhaa onnistuivat kelvollisesti ja tulivat divisioonassaan toiseksi ainoan tappion tullessa Huittisten hurjilla tekonurmikentillä.

Kausi 2012

Kaudeksi 2012 Roima 2:n kokoonpano muuttui radikaalisti. Edellisen vuoden porukka muodosti kaudella 2012 Roima 3:n ja Roima 2:ssa pelasivat puolestaan Juha Hepojoki, Casper Santanen, Juha Hamilas sekä Arto Lehtinen.

Kausi 2011

Kaudeksi 2011 Juha Hepojoki ja Casper Santanen siirtyivät kolmosdivariporukkaan ja Roima 2 jatkoi ns. ”pappaporukalla” höystettynä Joni Piiraisella, joka nousi joukkueen ykköspelaajaksi. Muut pelaajat olivat järjestyksessä Jukka Helin, Gerald Lee ja Olli Laurila. Hyvätasoisessa lohkossa Roima 2 onnistui voittamaan yhden ottelun ja joutui taipumaan neljässä lopullisen sijoituksen ollessa kuuden joukkueen sarjassa viides.

Kausi 2010

Kaudella 2010 Roima 2 jatkoi nelosdivarissa yhteensä kuuden pelaajan voimin. Juha Hepojoki siirtyi ykköspelaajaksi ja Casper Santanen kakkoseksi. Jukka Helinin ja Olli Laurilan lisäksi Joni Piirainen ja korislegenda Gerald Lee pelasivat ottelun mieheen kolmospelaajina. Kausi ei sujunut aivan yhtä hyvin kuin edellinen ja tuloksena oli 1 voitto, 2 tasuria ja 2 tappiota. Kauteen sisältyi myös legendaarinen vierasottelu MLK:ta vastaan Maarianhaminassa.

MLK 2 – Roima 2

Kausi 2009

Kaudelle 2009 ykkösjoukkue nousi kolmosdivariin ja pelaajien aktiivisuuden myötä päätettiin luoda myös toinen joukkue, joka jatkaisi nelosdivarissa. Joukkueessa pelasivat ykköspelaajana Casper Santanen, kakkospelaajana Juha Hepojoki ja kolmospelaajina vuorottelivat ukilaiset tennislegendat Jukka Helin ja Olli Laurila. Ensimmäinen kausi sujuikin ihan mukavasti, kun tuloksena oli 2 voittoa, 2 tasapeliä ja yksi tappio.