Kentät

Kentät

Roima pelaa ottelunsa sairaalan massakentillä, osoite Välskärintie 4, 23500 Uusikaupunki.

Kenttiä on kaksi kappaletta ja molemmat kentät ovat massakenttiä. Roima hoitaa myös kenttien kunnossapidon.

Kentänhoito-ohjeet

Massakentät tulee hoitaa hyvin jokaisen pelivuoron päätteeksi, jotta kentät pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa läpi kesän.

Kentän harjaus
Kenttä tulee harjata aina vuoron päätteeksi kentältä löytyvien kenttäharjojen avulla. Kentän harjaus on hyvä aloittaa ulkoa sisällepäin, jotta massa pysyy kentällä. Jos pelatessa on syntynyt selkeitä kuoppia kenttään, ne on myös syytä paikata ennen lähtöä.

Kentän kastelu
Kenttä tulee myös kastella vuoron jälkeen jos se vaikuttaa kuivalta. Kuivuuden huomaat kentän vaaleasta väristä. Sulje vesihana lopuksi pääkatkaisijasta, jotta paine ei irrota letkua ja säästytään ikäviltä yllätyksiltä.

Kentän varaus
Irtovuoroja voit varata Julius-varausjärjestelmämme kautta. Rekisteröitymällä järjestelmään varaaminen on helpompaa jatkossa, mutta voit tehdä varauksen myös ilman rekisteröitymistä. Varauksen jälkeen voit noutaa kentän avaimen Uudenkaupungin Golfklubin Caddiemasterilta (puh: 02-8413060). Noudon yhteydessä voit myös maksaa vuoron joko käteisellä tai MobilePaylla. Huom! Voit edelleen varata kentän myös soittamalla suoraan golfklubille.

Vakiovuoroja voit puolestaan kysyä sähköpostilla info@tennisroima tai numerosta 040 841 8200 / 0400 720 099.

Uudenkaupungin tenniskentät
Tenniskentät Uudessakaupungissa